OM JYSK SERVICE TEKNIK

Om Jysk Service Teknik

Jysk Service Teknik blev startet i 2015 som en service til brugerne af douchetoiletter af Palle Bro, som er indehaver af SmartHome. Gennem SmartHome er der installeret mange tusinde douchetoiletter i hele Danmark, hvilket giver os meget viden og stor erfaring på området. Jysk Service Teknik tilbyder reparation og servicebesøg på douchetoiletter.


HVORFOR?

Gennem 20 års arbejde med douchetoiletter har vi erfaret, at du kan undgå mange reparationer, hvis dit douchetoilet bliver serviceret regelmæssigt. Et douchetoilet er et produkt med flere funktioner og dele, som skal arbejde sammen. Delene skal du vedligeholde for ikke at delene bliver slidt forkert og laver skader, som kan være dyre at udbedre, hvis de ikke bliver opdaget i tide.


Ligesom mange andre produkter kan det ende med at blive endnu dyrere, end hvis problemet var blevet opdaget tidligere. Et servicebesøg kan derfor nemt tjene sig selv hjem i forhold til eventuelle driftstop og dyre reparationer.


HVAD?

Jysk Service Teknik vil assistere brugerne af douchetoiletter med at få størst mulig glæde af deres douchetoilet ved at tilbyde et servicebesøg, som er med til at holde douchetoilettet i drift.
Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at du helt undgår reparationer, men vi ved, at sandsynligheden for driftstop er væsentligt minimeret, når toilettet bliver efterset regelmæssigt.


Vi kommer ud mindst én gang om året og gennemgår toilettet, samt leverer en servicerapport.

Se mere om, hvad et servicebesøg indeholder HER.


HVORDAN?

Vi har 20 års erfaring i arbejdet med douchetoiletter, både indenfor udvikling, reparation og brug. Med denne erfaring har vi stor ekspertise på området og ved meget om douchetoiletter.


Jysk Service Teknik er autoriseret servicepartner på:

- Geberit AquaClean

- Duravit Sensowash

- Laufen

- Grohe

- Aspen modellerne.


Et højt serviceniveau er essentielt for vores kunder, og det er vigtigt at toilettet fungerer optimalt hele tiden.
Derfor gør vi meget ud af at servicere vores kunder så godt som muligt. Det er vigtigt for os, at du kan have glæde af dit toilet i mange år frem.